Waarom uw bedrijf telefoonsysteemonderhoud nodig heeft

Telefoonsystemen zijn een essentiële bron voor elk bedrijf. Als een telefoonsysteem niet goed functioneert, kan dit leiden tot verlies van service en zal dit de efficiëntie, productiviteit en activiteiten van het bedrijf beïnvloedenwat uiteindelijk leidt tot verlies van bedrijf. Bovendien kunnen de ad-hoc oproepkosten en reparatiekosten aanzienlijk zijn wanneer u een derde bedrijf inroept.

Aangezien een typisch bedrijf het systeem niet op zichzelf kan onderhouden, is een onderhoudsovereenkomst voor telefoonsysteem een ideale oplossing en zal het ervoor zorgen dat het bedrijf in alle situaties doorgaat. Naast de gemoedsrust, zullen de onderhoudscontracten uw bedrijf redden van alle extra onverwachte kosten en verstoringen.

De laatste tijd is er een grote toename van het aantal bedrijven dat het telefoonsysteem onderhoudscontracten te nemen en helpen hun bedrijven te beschermen. Telefoonsysteem onderhoud zorgt ervoor dat uw bedrijf een antwoord krijgt dat slechts één snel gesprek verwijderd is in geval van een probleem. U hoeft slechts een relatief kleine vergoeding te betalen om een contract in te stellen en er zijn over het algemeen meerdere opties voor u beschikbaar.

Wanneer u voor een contract met een BedrijfstelefoonMaatschappij gaat krijgt u de optie van 24×7 dekking als uw zaken rond de klok werken. U krijgt ook een speciale accountmanager toegewezen om u op elk gewenst moment te helpen, zelfs voor niet-servicegerelateerde problemen.

Het kan gaan om bewegingen, add-ons wijzigingen, enz. Nadat u een gesprek met de servicedesk hebt gemaakt, wordt het gesprek toegewezen aan hun technicus die uw fout zal registreren en een snelle reactie zal garanderen die een bezoek ter plaatse kan inhouden als dat nodig is.

De telefoon onderhoudsbedrijven bieden een breed scala van telefoon systeem onderhoudscontracten om te voldoen aan de behoeften van klanten. Er zijn verschillende soorten contracten waar de klanten voor gaan. U betaalt slechts één jaarlijkse betaling voor het contract dat alle risico’s van een ongeplande kosten voor arbeid en vervangingsonderdelen voor onderhoud kan dekken.

Telefoons Prijsvergelijking – Dingen om te onthouden voor het kopen van telefoontoestellen

In deze jet-set leeftijd, het nut van telefoons is niet verminderd. Zelfs als we zien elke andere persoon die een mobiele telefoon deze dagen de meeste van de huishoudens in de ontwikkelde landen hebben nog steeds niet weggedaan met vaste telefoons. Telefoons hoeven niet in korte intervallen te worden opgeladen in tegenstelling tot mobiele telefoons en dus kunnen ze worden gebruikt tijdens elke noodsituatie wanneer de voeding wordt verbroken.

Deze positieve kenmerken van telefoons compenseren voor het gebrek aan mobiliteit die mobiele telefoons bieden in overvloed. Er zijn een breed scala van telefoons met verschillende hi-tech functies beschikbaar in de markt en u een goede telefoon prijsvergelijking te maken voordat u koopt een van uw keuzes.

Nu hoeft u niet te laten vallen in een bakstenen en mortel winkel om een telefoon handset te kopen. De komst van het internet heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we winkelen en er zijn brede reeksen van e-shops beschikbaar op het internet, die u zou voorzien van een breed scala aan keuzes voor het kopen van telefoons vervaardigd door topmerken.

De prijsklassen van de telefoons verschillen op de kenmerken opgenomen in deze telefoons. Bijvoorbeeld, telefoons met beller-id en dubbele luidspreker en voice messaging functies zou veel duurder dan eenvoudige single line telefoons zonder dergelijke fancy functies. Dus, moet u een gedetailleerde telefoon prijsvergelijking te maken alvorens te beslissen om er een te kopen.

Echter, de merknaam van de fabrikanten maakt ook een aanzienlijk verschil in de prijs van de telefoon handset die u van plan bent te kopen. Vanaf Panasonic naar Phillips zijn er nogal wat elektronische gadget productie reuzen die hebben gewaagd in de telecommunicatie arena. U zou voor keus worden verwend als u uit wilt wagen om telefoontelefoons te kopen omdat andere hoogste merken zoals Motorola en Siemens ook telefoontelefoontoestellen vervaardigen. Als u geen merktelefoons wilt dan u goedkopere versies kopen.

Kleine telefoon systemen Verzen Multi-line Zakelijke telefoons

Het kiezen van het juiste telefoonsysteem vanaf het begin is altijd het beste pad, maar niet altijd de meest economische. Voordat u het hoofd naar uw lokale elektronische winkel en pick-up van de goedkoopste multi-line zakelijke telefoon die u vinden, hier zijn een paar tips die u in gedachten moet houden.

Veel multi-line zakelijke telefoons hebben een heel behoorlijk feature set, zoals voicemail, beller-ID, oproep wachten ID, 3-weg bellen, en intercom (in multi telefoon setups). Deze telefoons integreren de Key System Unit (of KSU) in de telefoon zelf, wat betekent dat elke individuele telefoon functioneert als zijn eigen “mini-telefoon systeem.

De term KSU, (Key System Unit, Key Signaling Unit, of Key Service Unit) dateert uit de vroege dag telefoonsystemen, het is eigenlijk “de hersenen” van het telefoonsysteem. Alle oproepverwerkingsgegevens en telefoonlijn interfacing worden uitgevoerd door de KSU. Voor veel kleine kantoren met minder dan 4 telefoons (extensies) en 4 telefoonlijnen, deze multi-line telefoons zijn voldoende en zuinig. Echter, als een bedrijf groeit, de vele nadelen van deze telefoons beginnen te tonen hun verdiensten.

Ter vergelijking, multi-line zakelijke telefoons worden verkocht met de marketing term, “KSU-less design,” wat zich vertaalt (in de hoofden van kopers) om de totale kosten te verlagen. Kleine telefoonsystemen daarentegen bevatten naast elke telefoon een aparte KSU-eenheid of “Brain”. Een groot nadeel komt om te spelen wanneer u uw telefoons met telefoonmaatschappijlijnen interfacing.

Een enkele telefoonlijn bestaat uit 1 paar draden. Bijna alle multi-line telefoons ondersteunen tot 4 lijnen, wat betekent dat elke multi-line telefoon moet tot 4 paar draden of het equivalent van een standaard Cat5e kabel. Als je begint om meer KSU-minder telefoons toe te voegen aan uw kantoor moet je rekening houden met de kosten om een andere druppel cat5e (of cat5) kabel te installeren.