Waarom Epson beamers het meest verkochte merk projectoren zijn

Epson is wereldwijd het bestverkochte merk voor beamers. Dat is niet voor niets, want de beamers van Epson staan voor hoge kwaliteit. Door hun jarenlange ervaring heeft het bedrijf ook een grote variëteit aan modellen. Het bedrijf vervaardigt tientallen modellen projectoren in verschillende prijsklassen. Zowel voor de zakelijke markt als voor in de huiskamer, slaapkamer of thuisbioscoop. Deze projectoren zijn stuk voor stuk de top in hun prijsklasse. Omdat Epson alleen kwaliteitsproducten wil maken, zul je hun modellen niet in de laagste prijsklasses aantreffen.Dit merk staat voor hoogwaardige producten die lang meegaan en de beste beeldkwaliteit bieden.

Een lange traditie van technologische vernieuwing

De beamers van Epson staan in een lange traditie van technologisch vernuft. Het moederbedrijf, het Japanse Seiko Epson Corporation, maakt al sinds 1942 technologie voor uurwerken. Door deze ervaring met vooral horloges heeft het bedrijf een enorme ervaring in het vervaardigen van microsystemen. Door deze specialistische kennis loopt het bedrijf aan kop in verschillende takken van technologische producten. Efficiëntie, precisie en compactheid zijn hierbij de kernwaarden. Dit uit zich door slimme technologie, die goede prestaties levert en daarbij het milieu spaart. Epson beamers vormen één van die technologisch hoogstaande, toonaangevende producten.

Een catalogus vol technische hoogstandjes

Epson beamers doen een zekere belofte aan de klant, of dat nu een consument is of een zakelijke cliënt. Zo is de minimale helderheid van een projector van Epson tenminste 3300 lumen. Voor duurdere modellen ligt deze waarde uiteraard nog stukken hoger. Zeker het vermelden waard is ook hun mobiele projector, die minder dan twee kilo weegt en met zijn lengte en breedte van A4 formaat makkelijk in een tas te stoppen is voor vervoer. Een ander topproduct in het beamersegment zijn de projectoren die je op de muur monteert waar je op wilt projecteren. Door deze zeer korte afstand werp je geen schaduw op datgene wat je projecteert. Ook de meer gebruikelijke modellen beamers van Epson zitten uiteraard vol met de nieuwste technologie om het beeld zo mooi en scherp mogelijk te projecteren en het kijkgenot te maximaliseren.

Technologische luxe voor in huis

De beamer is bij bedrijven niet meer weg te denken. Ook bij de mensen thuis is de projector aan een opmars bezig. En waarom ook niet. Beamers worden steeds zuiniger, gaan steeds langer mee en doen in beeldkwaliteit niet meer onder voor de televisie. Het beeld is echter groter, zonder dat je een groot scherm in je kamer hebt staan. Zo brengen beamers van Epson een stukje luxe in huis.

Kijk voor Epson beamer aanbiedingen eens op Beamerwebwinkel.com

Geef een reactie